Preview Mode Links will not work in preview mode

Rollspelsklubben


Hej!

Här är alltså sidan för podcasten Rollspelklubben! Här kommer alla avsnitt att ligga. Vill du komma i kontakt med dom som gör podden så gör ni det lättast genom att följa vår facebooksida: https://www.facebook.com/rollspelsklubben/

Det kommer komma info här också! 

Rollspelsklubben är inspelad på AMK Studios och finns även att hitta i AMK feeden. 

 

/Isak

Feb 3, 2020

Hej! 

Inför 2020 så kommer jag ändra följande i Rollspelsklubbens upplägg. Först och främst så kommer podden rulla veckovis. Alltså släppas varje torsdag. Det blir inte som förut där man fick hela äventyret från torsdag till söndag, utan man får vänta – som man gjorde förr i tiden med tv-serier. Jag har även tagit bort alla säsonger, så podden kommer rulla på över hela året utan avbrott.

För att hjälpa lyssningen kommer jag göra mer detaljerade re-caps så man har lättare att hänga med i handlingen.

Anledningen till ändringen är att poddvärlden inte är konstruerad för säsongssläpp. Poddens statistik blir väldigt oklar när man går från extremt aktiva perioder till helt inaktiva perioder. Dessutom kommer förändringen underlätta mitt arbetsflöde. Tidigare fick jag kämpa som ett djur under säsongen för att sedan ha relativt lugnt däremellan.

Antalet avsnitt per år blir ungefär detsamma.

En annan grej är att jag har ingått ett samarbete med Spotify. Detta innebär att podcasten från och med 2020 enbart kommer finnas exklusivt på Spotify. Det krävs inte något Premiumkonto för att lyssna, podden är lika gratis som innan, men det går bara att höra podden i spotifys spelare. Detta gäller förstås inte redan släppta avsnitt. De ligger kvar där de ligger. Det är alltså alla avsnitt släppta 2020 samt Julkalendern som kommer finnas på Spotify.

På Rollspelsklubbens facebooksida ger jag en mer detaljerade förklaring till flytten, samt att jag går igenom fördelarna med samarbetet. Om ni är intresserad av detta så kan ni läsa där.  

För patreons så innebär flytten till Spotify en del förändringar. Dessa förändringar hittar ni på Patreonsidan och i den slutna facebookgruppen för patreons. Läs igenom noga vad det innebär. Det som nämns i tidigare avsnitt om patreon-fördelar är alltså förändrade.

Här är en länk till Spotifyfeeden: https://open.spotify.com/show/15HFmorFE9BBuzImuymwdt?si=8Clltg-zS7SVmgUJnH5TXw

I övrigt så kan jag varmt rekommendera er att följa Rollspelkslubbens facebooksida, där dyker viktig info upp.

/Isak "SL" Jansson